merry xmas

Rauhallista Joulua ja onnellista uutta vuotta 2017

Vuosi on ollut hiljainen Blogimme osalta, mutta sitäkin kiireisempi erilaisten asiakasprojektien ja koulutusten parissa. Asiakasprojekteja olemme tehneet vuoden aikana todella monelle yritykselle – alkaen pienistä konsultoinneista aina kokonaisiin verkkopalveluihin. Henkilökuntammekin on kasvanut vuoden aikana kolmesta neljään. Vuoden aikana on tehty mm. seuraavia asioita:

  • Rakennettu kokonaisuudessaan verkkopalveluja:
  • Uudistettu aiemmin tekemämme palvelun ulkoasu ja toimintalogiikkaa: https://kotilinkki.fi
  • Rakennettu yrityksen varastohallintajärjestelmä (Android sovellus, RFID, Online/offline MySQL)
  • Paranneltu alihankintana muutaman vanhemman asiakkaamme tuotteita (sisäisiä testityökaluja ja iOS+Android sovelluksia)
  • Konsultoitu useita yrityksiä (tietokantasuunnittelua, mobiiliapplikaation parannuksia, tietoturvaratkaisuja, …)
  • Pidetty Agile ja Scrum koulutuksia

… eli todella kiireinen vuosi on kohta takana. Valtavan suuri kiitos kuluvasta vuodesta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Työ jatkuu vielä julkaisemattomien projektien parissa yli vuodenvaihteen.

Perinteisesti en ole luvannut mitään uudenvuodenlupauksia, mutta nyt teen poikkeuksen. Minä lupaan vuonna 2017 päivittää Blogiamme ahkerammin kuin vuonna 2016, mikä ei sinänsä ole vielä paljoa luvattu. Aion kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa enemmän yrityksemme toiminnasta ja erilaisista toimintaamme liittyvistä asioista Blogiimme. Aiheet tulevat varmaan pyörimään ohjelmoinnin, startup-maailman, Agile-menetelmien ja yleensäkin IT-alan ympärillä. Mielessä pyörii paljon bloggaamiseen hyvin sopivia asioita/aiheita, mutta nyt aion oikeasti varata aikaa myös niiden kirjoittamieen.

Rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta myös kaikille niille ihmisille, jotka ovat millään tavalla seuranneet yrityksemme nyt jo 2-vuotiasta taivalta. Tämän tekstin lukeminenkin lasketaan 🙂

Saku
Founder, CEO and SW nerd of Eeku Oy. Yrittäjä, toimitusjohtaja ja koodinörtti @ Eeku Oy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.