Wanted SW developer

PAIKKA TÄYTETTY! – POSITION HAS BEEN FILLED!

Haemme työntekijää vahvistamaan Eekun tiimiä. Vaihtoehtoisesti haemme joko kokenutta koodaajaa vahvalla työkokemuksella tai nousevaa koodaustähteä mahdollisesti jopa ilman aikaisempaa työkokemusta. Edellytämme Python ja SQL osaamista, mutta kaikki muutkin koodaustaudot katsotaan eduksi. Kokemus osoittaa, että hyvä koodaaja on hyvä koodaaja, vaikka teknologiat ympärillä vaihtuisivat.

Tarjoamme monipuolista ja mielekästä tekemistä, vaikuttamismahdollisuuksia, rentoa meininkiä ja … ööö … no töitä. Ei meillä ole mitään liukumäkiä, pleikkareita tai pallomeriä, mutta kaikki työntekoon tarvittavat vehkeet huolehditaan kuntoon. Työsopimuksen kestoksi tarjoamme jotain 3kk määräaikaisesta aina toistaiseksi voimassa olevaan, riippuen hakijan tasosta ja kuinka meidät onnistutaan vakuuttamaan.

Aluksi rooli olisi full stack web sovelluskehitys, mutta halutessasi mukaan otetaan myös mobiilisoftan tekeminen ja ihan mitä vaan projekteissa tarvitaan. Pienessä firmassa ei laiteta tekijöitä yhden lokeron hommiin, vaan asioita saa tehdä halutessaan laajalla skaalalla.

Ilmoituksessa hiukan pelotellaan Python testillä, mutta pelko on turhaa mikäli Python on hallussa. Virheetön ei tarvitse olla, vaan haluamme hyvän käsityksen hakijan osaamisesta.

Lue lisää täältä : http://eeku.fi/apply

Saku
Founder, CEO and SW nerd of Eeku Oy. Yrittäjä, toimitusjohtaja ja koodinörtti @ Eeku Oy.

1 Comment

  1. Kiitos lukuisista hakemuksista. Paikka on nyt täytetty.

    Rajallisten resurssiemme vuoksi haastattelimme vain muutaman hakijan (papereiden perusteella), joista valitsimme meille parhaan.

    Terveisin,
    Saku

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.