eeScreen logo

Mainosnäyttöpalvelu

Olemme kehittäneet oman eeScreen mainosnäyttö-palvelun, joka on asteittain julkistettu pääasiassa vuoden 2019 alussa. Palvelu toimii osoitteessa osoitteessa https://eescreen.com.

Palvelun perusajatuksena on tehdä mainosnäytön hankkimisesta mahdollisimman helppoa ja erityisesti automatisoida mainosmyynti vaivattomaksi. eeScreen hyödyntää tavallisten älytelevisioiden ominaisuuksia mainosnäyttönä ja on lisäksi ansainta-alusta, joten toimintamalli on erilainen kuin kilpailijoillamme.

eeScreen-palvelu lyhyesti

Vapaus valita laite
Muunnamme normalin äly-TV:n mainosnäytöksi. Valitse näytön koko ja laatu oman budjettisi mukaan. Et välttämättä tarvitse kallista Digital Signage erikoisnäyttöä.
Mainosmyynti
Automatisoitu mainosmyynti-ominaisuus tekee myynnistä helppoa. Se huolehtii puolestasi laskutuksesta, maksuista ja kampanjoinnista. Määräät vain näyttösi hinnan ja säännöt, ja aloitat ansaitsemisen.
Helppokäyttöinen
Asentaminen on niin helppoa, että voit tehdä kaiken itse. Näytön hallinta tapahtuu verkossa pilvipalveluna, joten voit tehdä sen mistä tahansa ja millä laitteella haluat.

Konseptimme helppous on ainutlaatuista ja tarkoituksemme on muuttaa mainosnäyttöalaa.