OHJELMISTOKEHITYS


Ammattitaitoista ja laadukasta
ohjelmistokehitystä

Onko mielessäsi verkkopalvelu tai mobiilisovellus? Ehkä et edes tiedä tarkalleen mitä teknologioita ideasi toteuttaminen vaatisi ja paljonko sen kustannukset olisivat? Ota yhteyttä! Sovitaan keskustelu, jossa ensin käydään ideanne läpi ja me kerromme selkokielisesti sen vaatimista teknologioista työmäärineen.

Olemme erikoistuneet erilaisten verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten (iPhone, iPad, Android, …) toteuttamiseen. Meillä on kokemusta useiden erilaisten tuotteiden tekemisestä aina idean jalostamisesta lopulliseksi tuotteeksi saakka. Meiltä myös löytyy osaaminen graafisen ilmeen suunnitteluun ja toteuttamiseen, mutta olemme tottuneet toimimaan myös yhteistyössä ulkopuolisten suunnittelutoimistojen kanssa.

Suhtaudumme asiakasprojekteihin kuten omiin projekteihimme, jonka vuoksi teemme kaikkemme projektinne menestymiseen. Pelkän ohjelmoinnin lisäksi saatte siis käyttöönne meidän koko pitkän kokemuksemme tuoman osaamisen ja näkemyksen. Myös kritiikkiä tulette meiltä saamaan, mikäli koemme teidän haluavan meiltä mielestämme huonoja ratkaisuja, sillä näin uskomme saavuttavamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Miksi valita meidät?

OSAAMINEN

Olemme monipuolisia teknologiaosaajia, joilta löytyy kokemusta aina itsenäisistä projekteista laajoihin kansainvälisiin projekteihin. Hallitsemme lukuisia ohjelmointikieliä, teknologioita ja ohjelmistoalustoja. Siksi uuden teknologian omaksuminen onnistuu meiltä helposti – uuden teknologian käyttäminen meille on kuin taidemaalarille uudella värillä maalaaminen.

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Otamme teidän projektinne henkilökohtaisesti, kuin se olisi meidän oma projektimme. Autamme tarvittaessa myös ideoinnissa, visuaalisessa suunnittelussa, ihan missä vain meillä on teille annettavaa. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi uskallamme antaa myös rakentavaa kritiikkiä. Ajamme rehellisesti teidän etuanne, sillä teidän menestyminen on meille tärkeää.

INTOHIMO

Parhaat ohjelmoijat rakastavat koodaamista, mikä kuvastaa hyvin meidän intohimoamme ohjelmointiin. Emme siis ole oppineet alaamme vain opiskellessa ja kursseilla, vaan olemme aloittaneet ohjelmoinnin jo lapsena. Yhä aikuisenakin se on meille työn lisäksi harrastus ja mielenkiintoisen haasteen tullessa vastaan koodaamme mielellään myös vapaa-ajalla.

Teknologiaosaamisemme

Hallitsemme useita teknologioita, joiden avulla voimme toteuttaa käytännössä millaisen ohjelmiston tahansa. Ohessa listattuna esimerkkiteknologioita, joita olemme hyödyntäneet omissa ja asiakaidemme projekteissa.

ios iphone apple

iOS

Android

Android

WinPhone

Xamarin Cross-platform mobile platform

Xamarin

wordpress

Wordpress

MySQL

MySQL

html5

HTML5

javascript

JavaScript

php

PHP

css3

CSS3

Bootstrap

Bootstrap

LESS

Python

Python

Django

Django

NodeJS

NodeJS

JADE Template Engine

Jade

Java

Java

c# csharp c sharp

C Sharp

cocos2d-x

Cocos2D-x

PostgreSQL

PostgreSQL

QT

QT

twilio

Twilio

GIT

GIT

jquery

jQuery

Lisätietoa tekijöistämme

Olemme kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia, joilla on pitkä tausta ohjelmoinnista sekä harrastuksena että työnä. Hallitsemme lukuisia eri teknologioita ja myös uusien oppiminen on meille helppoa, joten mikään teknologia ei ole meille este. Olemme myös tottuneita projektityöskentelyyn, joten huolehdimme hyvin aikatauluistamme ja näkyvyydestä asiakkaillemme.

Mikäli ette ole varma pystymmekö toteuttamaan juuri teidän projektinne, sovi kanssamme luottamuksellinen keskustelutuokio, niin voimme ottaa asiasta selvää. Meidän kannalta lähinnä on kyse työmäärän arvioinnista, sillä teknisesti pystymme toteuttamaan käytännössä minkä tahansa toteutettavissa olevan mobiilisovelluksen, työasemasovelluksen tai verkkopalvelun.

Jotta saisitte paremman kuvan osaamisestamme, voitte lukea lisää taustoistamme TIIMI sivulta.