OHJELMISTOKEHITYS


Ammattitaitoista ja laadukasta
ohjelmistokehitystä

Onko mielessäsi verkkopalvelu tai mobiilisovellus? Ehkä et edes tiedä tarkalleen mitä teknologioita ideasi toteuttaminen vaatisi ja paljonko sen kustannukset olisivat? Ota yhteyttä! Sovitaan keskustelu, jossa ensin käydään ideanne läpi ja me kerromme selkokielisesti sen vaatimista teknologioista työmäärineen. Tietenkään tämä ei sitouta sinua mihinkään.

Olemme erikoistuneet erilaisten verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten (iPhone, iPad, Android, …) toteuttamiseen. Meillä on kokemusta useiden erilaisten tuotteiden tekemisestä aina idean jalostamisesta lopulliseksi tuotteeksi saakka. Meiltä myös löytyy osaaminen graafisen ilmeen suunnitteluun ja toteuttamiseen, mutta olemme tottuneet toimimaan myös yhteistyössä ulkopuolisten suunnittelutoimistojen kanssa.

Suhtaudumme asiakasprojekteihin kuten omiin projekteihimme, jonka vuoksi teemme kaikkemme projektinne menestymiseen. Pelkän ohjelmoinnin lisäksi saatte siis käyttöönne meidän koko pitkän kokemuksemme tuoman osaamisen ja näkemyksen. Myös kritiikkiä tulette meiltä saamaan, mikäli koemme teidän haluavan meiltä mielestämme huonoja ratkaisuja, sillä näin uskomme saavuttavamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Miksi valita meidät?

OSAAMINEN

Olemme monipuolisia teknologiaosaajia, joilta löytyy kokemusta aina itsenäisistä projekteista laajoihin kansainvälisiin projekteihin. Hallitsemme lukuisia ohjelmointikieliä, teknologioita ja ohjelmistoalustoja. Osaamme siis toteuttaa käytännössä oikeastaan mitä vain teknisesti mahdollista – ja hiukan mahdotontakin.

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Otamme teidän projektinne henkilökohtaisesti, kuin se olisi meidän oma projektimme. Autamme tarvittaessa myös ideoinnissa, visuaalisessa suunnittelussa, ihan missä vain meillä on teille annettavaa. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi uskallamme antaa myös rakentavaa kritiikkiä. Ajamme rehellisesti teidän etuanne, sillä teidän menestyminen on meille tärkeää.

INTOHIMO

Parhaat ohjelmoijat rakastavat koodaamista, mikä kuvastaa hyvin meidän intohimoamme ohjelmointiin. Emme siis ole oppineet alaamme vain opiskellessa ja kursseilla, vaan olemme aloittaneet ohjelmoinnin jo lapsena. Yhä aikuisenakin se on meille työn lisäksi harrastus ja mielenkiintoisen haasteen tullessa vastaan koodaamme mielellään myös vapaa-ajalla.

Teknologiaosaamisemme

Hallitsemme useita teknologioita, joiden avulla voimme toteuttaa käytännössä millaisen ohjelmiston tahansa. Vaikka meillä on kokemusta todella monista erilaisista teknologioista ja ohjelmointikielistä, niin tietenkin meillä on myös suosikkimme. Meidän suosikeiksimme on luonnolliesti valikoituneet teknologiat, joiden käyttö on meille luontevaa ja siten kaikista tehokkainta.

Kehitysalusta verkkosovelluksiin – Django

Suosikkialustamme verkkosovellusten toteuttamiseen on Django, jossa ohjelmointikielenä Djangossa on Python, joka on erittäin käytetty ja monipuolinen. Django tarjoaa paljon valmiita toiminnallisuuksia esimerkiksi erilaisten käyttäjätyyppien luomiseen ja esimerkiksi järjestelmänvalvojan hallintanäkymät saadaan luotua lähes itsestään. Djangolla on toteutettu muutamia isojakin palveluja, kuten Instagram, Pinterest ja Spotify, joten varmasti se skaalautuu myös asiakkaidemme tarpeisiin.

Djangon kanssa mielellään käytämme PostgreSQL tietokantaa ja käyttöliittymässä erittäin paljon työtä helpottavaa Bootstrap kirjastoa.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksia osaamme toteuttaa monella tavalla. Osaamme tehdä natiivisovelluksia Android, iOS ja WindowsPhone alustoille, mutta myös Cross-platform sovellusten tekeminen onnistuu esimerkiksi Xamarin alustalle. Voimme myös tehdä mobiilisovelluksen responsiivisenä verkkosivuna, jolloin sivusto näyttää käyttäjälle täysin samalta, kuin mikä tahansa mobiilisovellus.

Hallitsemiamme teknologioita

Tässä hieman listaa teknologioista, joita olemme viimeaikoina käyttäneet projekteissamme

  • Ympäristöt: Linux, Android, iOS, WindowsPhone, Windows
  • Ohjelmointikielet: Python, JavaScript, Java, C#, Objective-C, C/C++, ANSI-C, …
  • Verkkoteknologiat/alustat: Django, WordPress, Node.js, NGINX, Apache, postfix, …
  • Käyttöliittymä/Frontend: jQuery, Bootstrap, LESS, SASS/SCSS, CSS, HTML5, …
  • Rajapinnat: Google Maps API, Twilio SMS, Paytrail, BrainTree, Stripe, WebService pankkiyhteys, TUPAS, …
  • Muut teknologiat: SQL, PostgreSQL, MySQL, SQLite, Xamarin
Python
Django
PostgreSQL
Java
Android
ios iphone apple
javascript
html5
css3
Bootstrap
wordpress
jquery

Lisätietoa tekijöistämme

Olemme kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia, joilla on pitkä tausta ohjelmoinnista sekä harrastuksena että työnä. Hallitsemme lukuisia eri teknologioita ja myös uusien oppiminen on meille helppoa, joten mikään teknologia ei ole meille este. Olemme myös tottuneita projektityöskentelyyn, joten huolehdimme hyvin aikatauluistamme ja näkyvyydestä asiakkaillemme.

Mikäli ette ole varma pystymmekö toteuttamaan juuri teidän projektinne, sovi kanssamme luottamuksellinen keskustelutuokio, niin voimme ottaa asiasta selvää. Meidän kannalta lähinnä on kyse työmäärän arvioinnista, sillä teknisesti pystymme toteuttamaan käytännössä minkä tahansa toteutettavissa olevan mobiilisovelluksen, työasemasovelluksen tai verkkopalvelun.

Jotta saisitte paremman kuvan osaamisestamme, voitte lukea lisää taustoistamme TIIMI sivulta.