Miksi valita juuri meidät?

keyboard

Ammattitaito

Olemme monipuolisia huippukoodaajia, joilla on kokemusta pienistä projekteista laajoihin kansainvälisiin projekteihin. Hallitsemme lukuisia ohjelmointikieliä, teknologioita ja ohjelmistoalustoja. Osaamme toteuttaa käytännössä mitä vain teknisesti mahdollista – ja hiukan mahdotontakin.

groups

Asiakaslähtöisyys

Otamme asiakasprojektimmee henkilökohtaisesti, kuin se olisi oma projektimme. Autamme tarvittaessa ideoinnissa, tuotteistamisessan, visuaalisessa suunnittelussa, ihan missä vain voimme olla avuksi. Uskallamme antaa myös rakentavaa kritiikkiä ja ajaa rehellisesti asiakkaidemme etua.

favorite_border

Intohimo

Parhaat ohjelmoijat rakastavat koodaamista, mikä kuvastaa hyvin meidän intohimoamme ohjelmointiin. Emme ole oppineet koodaamaan vain opiskellessa ja kursseilla, olemme aloittaneet ohjelmoinnin jo lapsena. Yhä koodaus on meille työn lisäksi harrastus ja nautimme koodaushaasteista myös vapaa-ajalla.

Eekun Pelikirja

Asiakkaillemme ohjelmistoprojekti on usein ensimmäinen ja herättää paljon kysymyksiä. Miten ohjelmistoprojekti etenee? Miten pitää valmistautua? Pitääkö olla rahoitus valmiina? Pitääkö tietää mitä teknologiaa käytetään? Milloin kannattaa otta yhteyttä?

Pelikirjassamme olemme kuvailleet tyypillisen ohjelmistoprojektin eteneminen askel askeleelta. Jokaisessa projektissa askeleet voivat olla tietenkin hiukan erilaiset, mutta pääpiirteittäin ne menevät pelikirjamme mukaisesti.

Lue Eekun pelikirja arrow_forward_ios

Suosimiamme teknologioita

Hallitsemme useita teknologioita, joiden avulla voimme toteuttaa käytännössä millaisen ohjelmiston tahansa. Tietenkin meillä on valikoitunut myös suosikkiteknologioita, jotka olemme todenneet parhaiksi ja niiden käyttö on meille luontevaa. Suppeampaan teknologiavalikoimaan erikoistuminen tekee meistä erityisen tehokkaita, kunhan vaan teknologia on riittävän monipuolinen.

Python Django

Verkkopalvelujen ja -sovellusten toteutuksissa suosikkimme on Python-ohjelmointikieleen pohjautuva Django, joka on erittäin yleisesti käytetty avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisu. Sen pääperiaatteisiin kuuluvat yksinkertaisuus, mukautuvuus, luotettavuus ja skaalautuvuus.

Meille tärkeää Djangossa on sen monipuolisuus ja joustavuus, jolloin kaikki mahdollinen on koodattavissa teknologian asettamatta rajoitteita. Djangolla on näppärä rakentaa alkuun pienemmänkin tuotteen ensimmäiset versiot, josta kehitystä voi jatkaa laajaksikin tuotteeksi. Lisäksi pitkä kokemuksemme ja rutiinimme Djangosta tekee verkkopalveluiden rakentamisen erittäin kustannustehokkaaksi.

Djangon skaalautuvuudesta ja ominaisuuksista kertoo myös se, että sillä on toteutettu esimerkiksi Instagram, Youtube ja Spotify.

Bootstrap ja PostgreSQL

Käyttöliittymien toteuttamiseen käytämme Djangon rinnalla todella useasti Bootstrap-kehikkoa. Se tarjoaa suuren valikoiman valmiita käyttöliittymäkomponentteja, joita käyttämällä ja muokkaamalla tuotteesta saadaan helposti ammattimaisen näköinen. Parasta Bootstrapissa on kuitenkin responsiivisuus, joka mahdollistaa sivuston tekemisen tyylikkääksi myös mobiilinäytöillä.

Tietokantana yleensä käytämme PostgreSQL-tietokantaa, joka on mielestämme paras tietokanta verkkosovelluksille. Se on nopea, tehokas ja varmatoiminen relaatiotietokanta, mahdollistaen mutkikkaimmatkin sovellukset. Kokemusta löytyy kyllä myös monista muistakin tietokannoista, kuten MySQL, SQLite, MongoDB, jne.

Muut teknologiat

Verkkopalveluja ja mobiilisovelluksia toteuttaessa täytyy osata paljon muutakin kuin omat suosikkiteknologiat. Asiakasprojekteissa on lähes aina erilaisia toiminnallisuuksia ja pyyntöjä, joita varten meiltä löytyy osaamista laajasti yllättäviinkin tarpeisiin. Integroinnit muihin järjestelmiin ja mobiilisovellus on yleisimmät verkkopalvelun ympärille toivottu lisä, joita toteutamme.

Mobiilisovellukset

Useimmat nykyaikaiset mobiilisovellukset ovat pelkkiä kehyksiä, joiden sisällä näytetään mobiililaitteelle optimoituja verkkosivuja. Koodauksen kannalta kyseessä on siis verkkosivu, eikä mobiilisovellus, mutta käyttäjä ei eroa näe. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi Snapchat, Instagram, ja Facebook Messenger.

Myös me suosimme verkkosovelluksia, niiden toimivuuden ja helppouden vuoksi. Tällä tavalla yksi ja sama sovellus on käytettävissä iPhonella, Android-laitteilla, ja jopa tietokoneilla, säästäen valtavasti koodauksessa ja ylläpidossa.

Meiltä löytyy myös osaamista natiivisovellusten toteuttamisen iOS- ja Android-alustoille. Kokemusta on myös Xamarin-alustasta, joka mahdollistaa iOS ja Android sovellukset yhdellä koodilla.

Integraatiot muihin järjestelmiin

Vuosien varrella olemme toteuttaneet valtavan määrän integrointeja erilaisiin järjestelmiin. Osa on ollut täysin uusia ja osa ennestään tuttuja, mutta kaikissa tapauksessa kokeneina ohjelmoijina olemme osanneet toteuttaa minkä tahansa integroinnin nopeasti ja tehokkaasti.

Mikäli tekninne rajapinta vain on olemassa, me osaamme sen integroida. Ohessa muutama esimerkki toteutuksistamme:

 • Webservices-pankkiyhteys (tilitietojen hakeminen, maksusuoritukset, ym)
 • Tulorekisteri-integraatio (tuloilmoitukset)
 • Sähköisen laskun lähettäminen verkkolaskuna
 • Maksujärjestelmät (Paypal, Stripe, Paytrail, Braintree)
 • Maksupäätteen integrointi (WinPOS ja Nets)
 • Audio- ja videostriimaus (WebRTC, Twilio)
 • SMS-viestien lähetys
 • PDF-laskun luominen ja lähettäminen sähköpostiin
 • Laskun lähetys tilitoimiston järjestelmään
 • TUPAS-tunnistautuminen pankkitunnuksilla
 • Googlen palvelut (kartta, reitinhaku, kalenteri, ym)
 • PDX- ja KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmät

Verkkokaupat ja ERP-järjestelmät

Olemme tehneet projekteja myös Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän päälle, jonka moottori perustuu samaan Python-ohjelmointikieleen kuin Django. Verkkokaupparatkaisuissa olemme suosineet Djangon päällä toimivaa Oscar-verkkokaupparatkaisua, vaikka myös WooCommerce on meille tuttu.

Tarvittaessa olemme myös toteuttaneet täysin kustomoituja toiminnanohjausjärjestelmiä ja verkkokauppoja. Tärkeintä on selvittää asiakkaidemme tarpeet ja niiden mukaan valita projektiin parhaiten soveltuva teknologia.

Python
Django
PostgreSQL
JavaScript
HTML
CSS
Bootstrap
Flask
Jinja2
Django Oscar
Odoo ERP

Asiakkaitamme

Tiimimme koostuu monipuolisista ja erilaisista ammattilaisista, joista jokainen pystyy toteuttamaan itsenäisesti kokonaisia verkkopalveluja alusta loppuun. Jokainen nauttii koodaamisesta, siihen liittyvästä ongelmanratkonnasta ja uuden luomisesta.

Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa. Tuomalla kaikki omat näkemyksemme ja osaamisemme tuoteprojekteihimme, muodostuu erinomainen tiimi ratkaisemaan vaikeimmatkin koodaushaasteet.